måndag 21 februari 2011

Bilder från pärlhelgen :)

Efter ankomst fredag kväll blev vi bjudna på god middag, och så blev det ett par timmars pärlande. Så småningom blev vi fulltaliga, så när som på tre avundsjuka stackare som stannade hemma av olika anledningar... ;) Några timmars pärlande till och så småningom kröp vi till kojs.
På lördagen åkte vi till Jennys butik i Vadstena. Efter en stunds shopping tog vi över butiken resten av dagen, med lite matpaus emellan. En del av Jennys lager tog vi med oss också :)
På lördagskvällen väntade ännu en god middag hemma hos Anette, och mera pärlande förstås. Vi hade fantastiskt trevligt, och framåt natten fick vi ge oss och sova lite också.

På söndan hann vi med frukost, mera pärlande och lunch. Anette passade på att bli klippt också. Tidig eftermiddag skildes våra vägar och vi åkte hemåt, var och en åt sitt håll. Lite tomt efteråt, men om 6 veckor ses vi igen!!!

2 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Vilket härligt pärlmys :)

Mervis smycken/Sländan sa...

Vad fantastiskt roligt det ser ut att vara!! Har aldrig pärlat tillsammans med ngn. Sitter för mig själv jämt! Det här ser ju så mycket roligare ut. Ser att ni fick lite gjort också...