söndag 23 augusti 2009

Två nya kort

scrappiz-bloggen hade de en youtube-snutt på en skojig vikning, så den var jag bara tvungen att testa! De kallas för never ending-cards på engelska, för man viker upp och viker upp och det tar aldrig slut... Eller nåja, förr eller senare kommer man ju tillbaka till första sidan, men ändå! :)
Min första sida. Då det var ett experimentkort höll jag det enkelt, inte för mkt dekorationer för att det ska gå lätt att vika. Jag använde ett papper som var mönstrat på båda sidorna. Till ett kort går det åt 6x12", ett halvt CS.
Sida 2, lite akrylfärg råkade komma med från första sidan...

Sida 3, lite bokstavsstickers...

Sida 4. En vikning till så är man tillbaka på första sidan!

Ett bröllopskort till en kompis som skulle gifta sig hemma i all enkelhet i fredags. Mönsterpappret är från Basic greys serie Lemonade, den undre biten har jag färgat in med distressdyna och rivit och chalkat kanterna. Jag har även stämplat den med brun fluid chalk, en swirl i ena hörnet, och "till brudparet" på flera ställen. På med silverfärgad glimmer mist som ger ett vackert skimmer, och så öljetter i ett hörn och floss som jag färgat lite med distressdynan. Jag gjorde också egna swirlmönster med pearl maker.

Här ser man swirlen och skimret från glimmer misten.

Tårtan fick också färg av distressdynan, och ett lager nyinköpt crackle accent. Här fick det mönstrade pappret behålla sin ursprungliga färg!3 kommentarer:

Pyzzlis sa...

Såg också denna underbara vikning, men har inte prövat ännu.
Så fint bröllopskort...

LG sa...

Amazing work Malamis!!!! Love all your projects

Millan M sa...

Sååå snyggt!