söndag 2 augusti 2009

Pappersförvaring och en LO till

Jag har under en period känt att mina papper har bott för trångt i Artemio-mappen, och varit sugen på ngt slags hängmappssystem. Igår gjorde vi slag i saken och åkte till IKEA. Två paket hängmappar och en Kasett-låda med rätt mått inhandlades. Resultatet blev lyckat tycker jag, och lådan har nu fått en plats under pysselbordet. Det bästa av allt är att det är gott om plats kvar i den... :)


För att mapparna ska glida bra knipsade jag av metallkanten som satt på locket och satte den på lådans långsidor istället. Lite pill, men absolut värt besväret!

Nu är alla mappar märkta efter tillverkare, och satta i bokstavsordning. En mapp fick innehålla alla julpapper, och en de papper som jag inte vet tillverkaren på.
I min Artemio-mapp har numera cardstocken gott om plats i de höga facken, och spillbitarna ligger kvar i de låga facken.


En LO till har det också blivit. Pappret är från The paperloft. Notera hur linjerna som markerar hajens huvud på fotot fortsätter upp i linjerna på stjärnan... En effekt jag inte kunde motstå! :)
Bokstäverna i silverglitter stämde inte i färg, så jag var framme med mina Promarkers igen. Lite brunt på och längs kanten som en skugga, och vips passade de in mkt bättre!

Den sista snutten organzaband som blev över när jag dekorerat kors och tvärs över LO:n fick bli en liten dekor bland blommorna.


6 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Så bra du fått en ordning bland dina papper som funkar.

Jättefin LO

Ha det bra

sari sa...

vilken praktisk och bra förvaring!! Och din lo...den är bedårande!

Tiggy sa...

Superläckert! :-D

Sofia sa...

Va fina saker du gör =) *tummen upp*

Pappersförvaringen är ju bara helt lysande, inget som kostar skjortan heller.
Hoppas det är ok att jag snappar upp den idén till mina papper =)

Pyzzlis sa...

kanonfin LO, och smart pappersförvaring. Ska troligen till IKEA snart... tänkte införskaffa box till mina EM-monterade stämplar som jag förvarar i CD-fodral.

Millan M sa...

Vilken smart pappersförvaring du gjort. Grymt imponerad! Har inte bloggat på ett tag p ga datavirus b la. Var tvungen att ta en snabb bloggrunda hos mina föräldrar nu ikväll, för imorrn lyfter planet till Cypern!