söndag 17 augusti 2008

Oväntat lyckad smakkombination...

I går skulle jag göra rabarberpaj med vår egna rabarber för första gången. Enligt receptet skulle man ha 1 liter skuren rabarber, men vi hade bara typ 6 dl eller nåt. Och detta upptäckte jag när jag stod och skar, och pajdegen låg i kylen... Men i kylen låg också en bit vattenmelon, och när den också var uppskuren blev det en dryg liter tillsammans! Tänkte att vattenmelonen kanske kunde uppväga lite av det sura som annars kan bli i en rabarberpaj... Och det blev faktiskt riktigt gott, kan definitivt rekommenderas!!!

1 kommentar:

Anette sa...

Hej! Tack för titten ;o)

Japp, det stämmer det du sa om mönsterpappret; det är samma som på födelsedagsboken... Försöker göra så mkt som möjligt med mina spillbitar nu så jag får plats över för ännu fler nya papper på mässan. Plus att jag har så mycket oanvända papper, jag vill börja använda, men har lovat mig själv att inte använda dem förrän spillisarna är slut...