fredag 11 juli 2008

Tävling!!!

Det verkar så skojigt att ha en tävling i bloggen, så jag måste testa! Så, det som står på spel är smyckesetet på bilden, ett armband med sötvattenspärlor i lila/grått och stora (ca 18 mm) silverpläterade ringar, samt matchande örhängen. Armbandet är ca 19,5 cm plus förlängningskedjan. Naturligtvis är det designat och tillverkat av undertecknad, och värdet är ca 90 kr. Det enda du behöver göra för att vinna är att kommentera detta inlägg, och skriva varför just du vill vinna. På onsdag, den 16/7, kl 20.00 är det deadline, sen får lotten avgöra!
Så kom igen nu, och var med i min första tävling! :)


21 kommentarer:

pysselpetra sa...

Jag vill vinna för att jag älskar lotterier och blir lycklig som ett barn när jag vinner. och när det dessutom är sådana vackra och unika priser som dina örhängen och armband så är det extra kul att ta en lott

ciiccii sa...

Vem vill inte ha en lott med så underbart fina priser. Jag gillar verkligen de pärlorna. Jätte snyggt!

krumeluran sa...

I wish I will, I wish I might ´win those prizes tonight!
ohh så fina, jag älskar smycket, och att vinna ett sådant vackert armband, med tillhörande örhängen skulle göra fashionistan i mig uberlycklig.
jag tar genast en lott :)

KRam
Katarina

Ansol sa...

Jag vill gärna vinna, för jag älskar smycken. Gärna stora och silvriga. Dina var jättefina. Önskade jag orkade göra smycken själv. Har köpt ett fördigt paket, men det har legat i över ett år nu.

Helén sa...

Jättefina smycken! Skulle vara jättekul att vinna något så fint till sig själv, det blir aldrig att man köper något till sig själv annars.

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Eva sa...

Lotterigalen jag?
Ett snyggt armband och dito örhängen skulle sitta fint.
Eva i Lund

Therese sa...

Åh va fina dom är!!! Varför jag vill vinna? För att smyckena skulle passa min nyinköpta svart klänning PERFEKT!:D

Rufsan sa...

Kanonfina smycken du gjort!! Gillar kombinationen. varför jag skulle vilja vinna dem är för att ge bort dem till min väninna som fyller år i dagarna och alltid har gillat egendesignade smycken som man kan vara själv om.

annica sa...

Jag vill så gärna vinna för att smyckena är ju superfina!

Ulrica sa...

Super snyggt, de skulle passa mig perfekt till den vackra klänning jag ska ha på min bästaväns bröllop och jag är lite som bagarnas barn du vet, dessutom lite less på mitt eget och bär gärna andras alster istället :) sedan vore det väll skoj att få veta att du har smycken som bärs i världens modeland nummer 1

Mill@n sa...

Superfina, såklart man vill ta en lott. Har själv gjort halsband av sötvattenpärlor för ett par år sedan, men dessa känns mer moderna och stiliga. Snyggt jobbat!

louisevbg sa...

Åh. Vilket fint smycke...det skulle jag gärna vilja äga. Va duktig du är. Kramiz

Josefina sa...

Så fint set! Skulle vara jätteroligt att vinna så fina smycken - jag som aldrig brukar vinna någonting! Älskar smycken, och vill gärna börja att göra själv också. Har en massa idéer, men tyvärr inte råd till material just nu....

Anne Lene sa...

Åhh tävling - jag är med!

Jag tycker du gör fantastiskt fina smycken och det vore en stor ära att få bära ett :)

Kram Anne Lene (madicken-m4)

Sanna sa...

Klart jag vill vara med!

Den enda anledningen till att just jag skulle vinna är väl att dom smyckena skulle passa mej så väl. ;)

Ha det

Anonym sa...

Ja vad kul med lotteti .. Jag hänger självklart på ingen tveckan här inte.. Varför jag ska vinna detta är för att det vore kul med nått nytt då nästa ala mina pengar som blir över efter alla fasta kostnader och efter barnen fått det dom ska ha! så går sisyta slanten till scrapsaker till mig .. :)

Malin sa...

Ååå jag vill vinna! Så underbart fina smycken!! Tar en lott och håller tummarna tills dom blir blåa!!!

Malin sa...

Jag glömde ju skriva motiveringen till att jag vill vinna!!
Jag ska på bröllop snart och har inget fint att ha på mej! Dessutom så har akassan sett till att jag inte fått utbetalningar på 3 månader så jag har inte heller råd att köpa något fint, så dina underbara smycken skulle passa perfekt!!

Ullen sa...

Vem vill inte vinna något snyggt! ;)
De är precis min stil, passar till nästan allt jag äger och har. Tycker att det är extra kul att bära smycken som är "hemmagjorda". P.s tack för mått tabellen, nu vet jag hur stora knappar jag ska köpa till min KAL kofta.

Marie sa...

Hej!
Klart man är med i tävling, fast jag vinner aldrig. Detta söta setet skulle passa perfekt till vår bröllopsdag. Vi har varit gifta i 5 år snart. Om jag vinner ska jag ha det på mig då. :D
/Marie