söndag 6 juli 2008

Min pysselhörna!

Ok, tänkte visa lite bilder på min hörna där jag håller till med mitt pyssel... Då jag är multipysslare är det en hel del grejer som ska samsas!


Först en liten översiktsbild... Till vänster under skrivbordet skymtar symaskin och pappersförvaring.Högra väggen: hyllor med all sköns bråte. Inte direkt nystädat på hyllorna om man säger så... De vita lådorna rymmer band/snören, kuvert, blandat. Plastlådorna i vitt, grönt och rött innehåller kedjor, lås, mellandelar, organzaband mm till min smyckestillverkning.

forts: under hyllorna har jag två tavellister. I glasburkarna finns små blommor, stora hänger underst i zippåsar. Akrylfärg och div askar från coop som väntar på att dekoreras står också här, liksom mina saxar. Till vänster syns min spiralförvaring som jag visat tidigare i bloggen.


I moppebyrån ligger lite av varje, som t ex penslar, knyppelpinnar, sytråd.... Ja, ni förstår vad jag menar - en "blandatbyrå" helt enkelt. Ovanpå står en liten radio och muggar med pennor (plus lite diverse "skräp"....). Miniräknare är ett måste för att räkna ut pris på smyckena :)Rakt fram: på hyllorna rakt ovanför skrivbordet är det liiiite bättre ordning. Vita lådor med papper, kartong, stämpeldynor etc. Min "maskinpark" - Bind-it-all, cuttlebug, hörnstans. Turkosa korgar med stämplar i den ena (sitter på laminerade , stämplade motiv) och zippåsar i den andra. Min lila Mimi embellishment tote skymtar också, där ligger mina Promarkers. Dekorerade askar med CB-dies, stoora blommor, filtband. Sortimentsaskar med brads resp utstansade bokstäver. Ovanpå de vita lådorna ligger för tillfället mina textstämplar på ett laminerat A4, mallar för ovaler, rektanglar och lite annat. Överst finns pärmar och tidskriftssamlare för inspiration , följesedlar mm.


Mina pärllådor, nära och bra! Sorterat efter färg, en del av lådorna innehåller flera sorter/storlekar då de inte finns så många av just dem. Enda nackdelen är om ska bege sig iväg nånstans och pärla, fast det händer å andra sidan inte särskilt ofta... På bordet ligger fortfarande halvädelstenarna jag köpte i Bangkok i väntan på att få plats. Här står även min bärbara dator.


Vänstra väggen: anslagstavla med visitkort, beställningar etc. Min smyckesdisplay som jag använder för att fota smycken.

forts: köksstänger från IKEA funkar utmärkt att hänga smycken på, och så ser det trevligt ut tycker jag! Måttbandet används flitigt...

5 kommentarer:

Ann sa...

Oj, oj, oj...jag säger då bara det. Vilken hörna! Multipysslare var ordet.

Veronika sa...

Vilken underbar hörna och välsorterad med massa pyssel. :P

Marie sa...

så jättefint och välorganiserat det ser ut!

NetteR sa...

WOW vilket helt underbart pysselrum!

www.smyckestillbehor.se sa...

Hej! Det skulle vara spännande att se dig i vår stora utmaning för smyckestillverkare.
Läs mer om tävlingen på www.smyckestillbehor.se och följ tävlingen på vår blogg www.smyckestillbehor.blogspot.com