måndag 11 juli 2011

Shoppingtur i Göteborg

Idag hade jag en trevlig shoppingrunda på egen hand. Det blev lite av varje faktiskt, det mesta var planerade inköp dessutom! :)


På Arkivet blev det lite cardstock...
..."Pyrus" från Basic Grey...

... underbara "Skärgårdsliv" från Maja Design (köpte nästan hela serien...)...

...lite blommor...

...en stans och lite fler blommor och knappar.Best of basic, en för mig ny butik nära Domkyrkan, fick jag jättebra hjälp att hitta byxor med bra passform. Så nu har jag äntligen ett par vita jeans! Det har jag suktat efter i flera år...

Inne på Milk & Honey fanns klänningen jag hoppats på till rea-pris, Troublemaker denim dress. Det fanns bara en, i stl 2, och den satt alldeles utmärkt! Brukar ha stl 1 annars i Odd Molly, men i denna funkade det bra. Blev lite kär i den, så den fick följa med hem (annars hade jag grämt mig i det oändliga....).

Nya sandaler stod också på önskelistan då de gamla blivit utslitna och fick slängas häromåret. Dessa blev det, av märket Merrell. För övrigt samma som mina promenad-/stavgångsskor jag köpte härförleden. :)

Lite annat småplock blev det också, t ex födelsedagspresent till svågern och fyra stycken sporkar (el säger man sporks? det är de där besticken som är allt i ett) inne på Designtorget, och ett par vita halvlånga tights. Nöjd med inköpen är jag i alla fall!

Lite kul är det att jag passerade Bert Karlsson på trottoaren inne i stan...
1 kommentar:

Smycken och Smulor sa...

Det var ju bra shoppat, ibland kommer man ju hem tomhänt när man verkligen VILL shoppa. Tack för orchidétipsen!!!