måndag 6 juni 2011

Nationaldagsfirande i fotbollens tecken

Idag firades Lindome GIF-dagen med fotboll hela dan... Efter nationalsång blev alla barnen indelade i lag. Det var mixade lag, tjejer och killar och alla åldrar. Varje lag hade en A-lagsspelare som lagledare, och bara 00:or och yngre fick lov att göra mål... :) 24 lag spelade 5 matcher var, men det flöt på bra, fyra matcher spelades samtidigt, och de var bara 10 min långa.
Noel håller ögonen på bollen...

Det var riktigt varmt, men det fanns vatten att svalka sig med.


Rasmus gillar att vara målvakt, så han stod flera ggr.


Framåt eftermiddagen var det klart, och båda killarna var jättenöjda med dagen. Sen var det hem för några timmars vila innan Rasmus skulle ha match hemma mot Guldheden. Han gjorde en bra insats i målet under första halvlek, släppte bara in ett mål och gjorde många fina räddningar! Sen var han utespelare, och det gick också bra, men det märktes att han var lite trött efter en lång dag...2 kommentarer:

Eva sa...

Vilken härlig dag!

Pyzzlis sa...

En sån härlig dag ni haft, vår var av det lugnare slaget... gjorde inte något vettigt alls tror jag :) men lite lugn och ro behöver man ibland...

Varit så dålig på att lämna kommentarer hos folk det senste, inte ens uppdaterat min blogg på över en månad, men nu finns det ett nytt inlägg äntligen :)

Ha det gott